Полезни съвети

Управлявайте синхронизирането на контакти във Facebook във вашата организация

Pin
Send
Share
Send
Send


Функцията за синхронизация позволява на потребителите да запазват своите снимки от мобилен телефон в частна частна част във Facebook, която при желание ще бъде достъпна само за техния собственик.

За да настроите синхронизирането на снимки, първо се уверете, че на вашия телефон е инсталирана най-новата версия на приложението Facebook.

Как да започнете синхронизация на снимки.
- от заявлението:

  • Отидете в хрониката.
  • Докоснете секцията „Снимки“.
  • Докоснете „Синхронизиране“ в долната част на секцията със снимки. Следвайте инструкциите стъпка по стъпка.

- от компютър:

  • Отидете в хрониката.
  • Отидете в секцията „Снимки“.
  • Кликнете върху „Синхронизирано от телефона“ в долната част на секцията със снимки. Следвайте инструкциите стъпка по стъпка.

Можете да изберете колко снимки искате да запазите. Разделът „Синхронизиран от телефона“ може да съдържа до 2 GB снимки.

Сега вашите снимки от телефона ви се съхраняват в личен раздел, който само вие можете да видите и да изберете кои от тях да споделите или изпратите в лично съобщение.

Включване или изключване на синхронизирането на контакти във Facebook Включване или изключване на синхронизирането на контакти във Facebook

Вие активирате или деактивирате синхронизирането на контакти във Facebook за потребители в организацията ви, използвайки настройките на политиката на пощенските кутии на Outlook Web App. Включвате или изключвате синхронизирането на контакти във Facebook за потребители в организацията си, като използвате настройките на политиката на пощенските кутии на Outlook Web App. Подобно на други настройки на политиката за пощенски кутии на Outlook Web App, можете да промените настройките за синхронизиране на контактите във Facebook, като използвате администраторския център на Exchange или Exchange Online PowerShell. Подобно на други настройки на политиката за пощенски кутии на Outlook Web App, можете да промените настройките за синхронизиране на контакти във Facebook, като използвате администраторския център на Exchange (EAC) или Exchange Online PowerShell. За повече информация относно управлението на настройките на политиката за пощенски кутии на Outlook Web App, вижте Преглед и конфигуриране на собственост на политиката на пощенските кутии на Outlook Web App. За подробна информация относно управлението на настройките на правилата за пощенски кутии на Outlook Web App вижте Преглед или конфигуриране на свойствата на политиката за пощенски кутии на Outlook Web App.

За повече информация

Информацията за всеки приятел във Facebook се съхранява като запис на контакт, който е достъпен само за запис, в папката на Facebook в секцията „Хора“. Информацията за всеки приятел във Facebook се съхранява като запис за контакт само за четене в папката на Facebook в People. Информацията, която се синхронизира между Facebook и Outlook Web App включва име, фамилия, всички телефонни номера, всички имейл адреси и всички улични адреси. Информацията, която е синхронизирана между Facebook и Outlook Web App, включва име, фамилия, всички телефонни номера, всички имейл адреси и всички улични адреси. Контактите във Facebook се съхраняват в пощенската кутия на потребителя и се запазват в съответствие със споразумението за услуга Office 365.

Когато конфигурирате връзката между Outlook Web App и Facebook, контактите от папката Контакти се прехвърлят във Facebook по време на еднократна синхронизация. По време на настройката на Outlook Web App и Facebook, контактите в папката с контакти по подразбиране на потребителя се качват във Facebook като част от еднократна синхронизация с Facebook. Facebook използва тази информация, за да предложи на хората, които може да познавате. Facebook използва тази информация за контакт като част от предложенията на приятели „Хора, които може да познавате“ във Facebook. Еднократното подаване на информация също позволява на Facebook да включва информация за контакт на Outlook Web App за потребители в приложенията на Facebook, които потребителите могат да избират да използват, като например приложения за мобилни телефони. Еднократното качване на информация също така позволява на Facebook да включва информацията за контактите на Outlook Web App на вашите потребители във Facebook приложения, които вашите потребители могат да изберат да използват, например, приложения за мобилни телефони.

За информация как потребителите могат да настроят връзка с Facebook, използвайки класическата версия на Outlook, вижте Social Connector за Microsoft Outlook. За информация как вашите потребители могат да настроят връзка с Facebook с помощта на настолна версия на Outlook, вижте Social Connector за Microsoft Outlook.

Гледайте видеоклипа: Colibri ERP - Управлявай бизнеса си свободно! (Февруари 2023).

Pin
Send
Share
Send
Send